ELF BAR 600 Disposable 600 pust Kiwi Passion Fruit Guava

53,99 kr.

Beskrivelse

Farve Solid farve
Pust 600 pust
Brand ELF BAR
Serie 600
Størrelse 16*104 mm
Smag Kiwi Passion Fruit Guava
Afdeling Disposable
Batterikapacitet 550 mAh

Serie: ELF BAR 600. Elf Bar 600 engangs e-cigaret er slank og kompakt, med et behageligt mundstykke og e-cigaret aktiveringsenhed, som kan give dig en god vapingoplevelse fra mund til lunge. En af de mest populære engangsartikler, ELF BAR 600-serien er perfekt til dem, der ikke ønsker at håndtere e-væskespild, kedelige udskiftninger af spole og besværet med genopladning. Når du ryger Elf Bar 600 første gang, er den oprindelige smag ikke særlig stærk, men du vil helt sikkert bemærke saftigheden. Selvfølgelig vil hver smag have en anden effekt, men alle vil være gode og ikke overvældende. Høj nikotinkoncentration på op til 20 mg med et glat og blidt halsslag. Dette er fantastisk til de fleste vapers, der ikke har brug for et stærkt eller hårdt halsslag. Tilgængelige smagsvarianter: Æblefersken, bananis, blåbær, blåbær hindbær, blåbær sur hindbær, Blue Razz limonade, kirsebær, kirsebær cola, kokosmelon, cola, flødetobak, Elf Berg, Elfbull Ice, Elfbull Strawberry, Drue, Green Gummy Bear, Kiwi passionsfrugt Guava, citrontærte, litchiis, gal blå, mango, mango mælkeis, mentol, ferskenis, ananas ferskenmango, lyserød grapefrugt, lyserød limonade, grøn mynte, jordbærbanan, jordbæris, jordbærkiwi, jordbærpaspberry kirsebæris , Tobak, Vandmelon, Vandmelon Granatæble, Æble Fersken, Blåbær, Blåbær Sur Hindbær, Blue Razz Lemonade, Kirsebær, Cola, Elfbull Is, Drue, Kiwi Passionsfrugt Guava, Mango Is, Pink Lemonade, Jordbær Elfbull, Jordbær Is, Vandmelon.

Nikotinstyrke: 2%. Dette produkt indeholder nikotin. Nikotin er et vanedannende kemikalie. Mindreårige har forbud mod at købe.

Mærke: Elf Bar. Som et mærke, der har beskæftiget sig med e-cigaretter i lang tid, har elfbar rig smag og moderigtigt udseende og er dybt elsket af kunder over hele verden. ELFBAR, den amerikanske version hedder EBDESIGN ELLER EBCREATE, begge tilhører ELFBAR.

Coil: Cotton Coil. Enheden påføres med bomuldsspiral, den kan ikke kun opfylde behovene for forskellige smag og lejligheder, men også forbedre forstøvningseffektiviteten og smagskvaliteten, reducere olielækage og tørforbrænding og forlænge levetiden og batterilevetiden.

Afdeling: Engangs. Oplev valgfriheden med vores mangfoldige smagssortiment. Uanset om du er i humør til noget modigt og robust eller trænger til et udbrud af sødme, har vi en smag, der matcher enhver stemning.

Opladning: Forudladet. Vores forudopladede engangsartikler tilbyder en problemfri vapingoplevelse, der er perfekt til en livsstil på farten. Læg en i lommen eller pungen, og forkæl dig selv, når stemningen slår til.

Farve: Ensfarvet. Løft din vaping-opsætning med vores ensfarvede vape, omhyggeligt udformet til både æstetik og ydeevne, hvilket sikrer, at du har magten til at nyde dine foretrukne e-væsker med lethed og stil.

Design: Pen-stil. Serien antager udseendet af en lille pen elektronisk cigaret, som ser sjov og praktisk ud.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Smag

Kiwi Passion Fruit Guava

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ELF BAR 600 Disposable 600 pust Kiwi Passion Fruit Guava”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *