ELF BAR 600 Disposable 600 pust Cotton Candy Ice

53,99 kr.

Beskrivelse

Smag Cotton Candy Ice
Størrelse 16*104 mm
Serie 600
Brand ELF BAR
Pust 600 pust
Afdeling Disposable

Mærke: Elf Bar. Som topsælger af elektroniske engangscigaretter er størstedelen af ELFBARs smage meget gode og velsmagende. ELFBAR, den amerikanske version hedder EBDESIGN ELLER EBCREATE, begge tilhører ELFBAR.

Opladning: Forudladet. ELFBAR-foropladede disposable er kompakt og bærbar, hvilket gør den til en perfekt ledsager for dem, der er på farten. Læg den i lommen eller tasken, og nyd at dampe, uanset hvor du er.

Coil: Cotton Coil. E-ciggen er udstyret med bomuldsspiral, den giver en mere jævn og tilfredsstillende mundfornemmelse, samt en ensartet smag gennem hele engangs-e-cigarettens levetid.

Design: Pen-stil. Serien er formet som en kuglepen, hvilket får den til at se delikat og sød ud.

Afdeling: Engangs. Tag på en smagsrejse, der er lige så nem som den er dejlig. Løft dit vapingspil med ELFBAR Disposable Vape og udforsk en verden af bekvemmelighed og variation, der er skræddersyet til dine præferencer.

Nikotinstyrke: 2%. Dette produkt indeholder nikotin. Nikotin er et vanedannende kemikalie. Mindreårige har forbud mod at købe.

Serie: ELF BAR 600. Elf Bar 600 engangs e-cigaret er slank og kompakt, med et behageligt mundstykke og e-cigaret aktiveringsenhed, som kan give dig en god vapingoplevelse fra mund til lunge. En af de mest populære engangsartikler, ELF BAR 600-serien er perfekt til dem, der ikke ønsker at håndtere e-væskespild, kedelige udskiftninger af spole og besværet med genopladning. Når du ryger Elf Bar 600 første gang, er den oprindelige smag ikke særlig stærk, men du vil helt sikkert bemærke saftigheden. Selvfølgelig vil hver smag have en anden effekt, men alle vil være gode og ikke overvældende. Høj nikotinkoncentration på op til 20 mg med et glat og blidt halsslag. Dette er fantastisk til de fleste vapers, der ikke har brug for et stærkt eller hårdt halsslag. Tilgængelige smagsvarianter: Æblefersken, bananis, blåbær, blåbær hindbær, blåbær sur hindbær, Blue Razz limonade, kirsebær, kirsebær cola, kokosmelon, cola, flødetobak, Elf Berg, Elfbull Ice, Elfbull Strawberry, Drue, Green Gummy Bear, Kiwi passionsfrugt Guava, citrontærte, litchiis, gal blå, mango, mango mælkeis, mentol, ferskenis, ananas ferskenmango, lyserød grapefrugt, lyserød limonade, grøn mynte, jordbærbanan, jordbæris, jordbærkiwi, jordbærpaspberry kirsebæris , Tobak, Vandmelon, Vandmelon Granatæble, Æble Fersken, Blåbær, Blåbær Sur Hindbær, Blue Razz Lemonade, Kirsebær, Cola, Elfbull Is, Drue, Kiwi Passionsfrugt Guava, Mango Is, Pink Lemonade, Jordbær Elfbull, Jordbær Is, Vandmelon.

Farve: Ensfarvet. Slip potentialet i din vaping-nydelse løs med vores slanke og moderne ensfarvede vape, der garanterer en ekstraordinær oplevelse defineret af dens evne til at give en minimalistisk og alligevel visuelt forbløffende æstetik.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Smag

Cotton Candy Ice

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ELF BAR 600 Disposable 600 pust Cotton Candy Ice”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *